BVChlazeni.cz

leafCreated with Sketch.

Adiabatické předchlazení pro váš chladicí systém v datovém centru

Adiabatické předchlazování zvyšuje chladicí kapacitu a spolehlivost vašich chladicích zařízení, i když čelí extrémnímu horku. Ušetřete až 40 % energie

Nejlepší volba pro vaše datové centrum

Kromě serverů jsou ve vašem podnikání největšími žrouty energie právě chladicí zařízení.. Zejména v teplém počasí je efektivní a udržitelné chlazení velkou výzvou. Víme, co potřebujete.

Šetřete energii
Tradiční chladicí systémy spotřebovávají nadměrné množství energie, zejména při vysokých teplotách. PreCooll umožňuje efektivní chlazení a ušetří až 40 % energie.

Spolehlivé chlazení
Spolehlivý chladicí systém je pro vaši společnost velmi důležitý. PreCooll zvyšuje spolehlivost vašeho stávajícího chladicího systému a pomáhá předcházet výpadkům.

Navýšení kapacity
Adiabatické předchlazování snižuje teplotu nasávaného vzduchu a tím výrazně rozšiřuje kapacitu vašeho chladicího systému.

leafCreated with Sketch.

O krok dál

Chladicí systémy datových center musí být spolehlivé 24/7. Výpadek nepřipadá v úvahu. Horké počasí má negativní vliv na účinnost, kapacitu i spolehlivost chlazení. Adiabatické předchlazování PreCooll promění vaši novou nebo stávající instalaci na udržitelný a spolehlivý systém. Předchlazování snižuje tlak a tím i zátěž. Tento adiabatický upgrade prodlouží celkovou životnost vaší instalace.

úspory energie, s přírodním upgradem vašeho chladicího systému.

leafCreated with Sketch.

Udržitelné a efektivní chlazení s PreCooll

Udržitelné a efektivní chlazení s PreCooll
Udržitelné a ekonomické chlazení je pro naši budoucnost klíčové. PreCooll snižuje vaši spotřebu energie až o 40 % a umožňuje vám dosáhnout vašich strategických cílů.


Omezte spotřebu proudu ve špičkách
Omezují špičky vaší spotřebu proudu? PreCooll výrazně snižuje spotřebu proud ve špičkách a umožňuje vám škálovat pomocí stejného připojení.


Patentované odpařovací chlazení
Patentované panely PreCooll Oxyvap® vytvářejí chladné mikroklima kolem vašeho chladicího systému. Odpařovací chlazení snižuje teplotu přiváděného vzduchu až o 15 °C.


Efektivní chlazení
Měnící se klimatické podmínky vyžadují stále silnější chlazení. PreCooll výrazně chladí přiváděný vzduch, takže váš chladicí systém zvládne vysoké venkovní teploty a zabrání ztrátám.

leafCreated with Sketch.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

IntrCool

Naše adiabatické chlazení je nejlepší přírodní a udržitelnou alternativou k mechanickému chlazení. IntrCooll vám ušetří až 90 % spotřeby energie. Zaručíme vám pohodlné a zdravé klima pro vás i vaše zaměstnance.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

Přečtěte si, co říkají zákazníci o našich výjimečných produktech.

Zvýšená efektivita ve velkém datovém centru v Amsterdamu

V jednom z velkých datových center PreCooll zvyšuje efektivitu a snižuje špičkový výkon. Díky tomu splňují podmínky obcí při výstavbě nových datových center, které mají za cíl udržet nízkou spotřebu energie.

Přečtěte si více o tomto projektu

Úspora energie a zvýšení chladicí kapacity

Ve spolupráci se společností Trane jsme dodali a sestavili několik systémů PreCooll pro jedno z největších datových center na světě. Toto adiabatické předchlazování zajišťuje až 40% úsporu energie a zvyšuje chladicí kapacitu kondenzátorových jednotek až o 20 %.

Datové centrum NorthC

Chlazení s nízkou spotřebou energie Aby se prodloužila životnost a zvýšila účinnost adiabatického chlazení, byla instalována jako náhrada za konvenční celulózové médium tato dlouhá stěna s médiem OxyVap® a filtry.