BVChlazeni.cz

leafCreated with Sketch.

Adiabatické chlazení pro plastikářský průmysl

Vyberte si dvoustupňové adiabatické chlazení pro pohodlné pracovní klima, čistý, filtrovaný vzduch a minimální riziko kondenzace na chlazených formách.

Nejlepší volba pro vaši továrnu

Továrna je jádrem vašeho podnikání a její produktivita je klíčova. Víme, co potřebujete.

Získejte pohodlí
IntrCooll vytváří vyvážené pracovní klima. Příjemná teplota výrazně zvyšuje pohodlí a produktivitu.

Zdraví a spokojenost
Optimální ventilace je klíčem k zdravému pracovnímu prostředí i v potravinářském průmyslu. Náš systém chladí pomocí 100% čerstvého, filtrovaného venkovního vzduchu.

Minimální vlhkost
Jedinečný dvoustupňový adiabatický chladicí proces vám umožňuje kontrolovat vlhkost a zabránit kondenzaci na chlazených formách.

leafCreated with Sketch.

Udržitelné chlazení s čerstvým a filtrovaným vzduchem

Roel Sadelaar, spolumajitel Gelria Pakking říká: „Kromě lepšího klimatu je dalším pozitivem také filtrace vzduchu. Dříve nám dělali v letních měsících dělali potíže vysoké teploty ve výrobní hale. Nyní zůstávají ideálně konstantní po celý rok. Díky konstantním teplotám také zaznamenáváme méně odchylek ve výrobě. Díky zpětné využití tepla které se uvolňuje během výroby, spotřebujeme v zimě také mnohem méně plynu. V kombinace s více než 550 solárními panely je to pro nás opravdu zelený krok. Jsme velmi spokojeni s výsledkem investice.“

leafCreated with Sketch.

Bezkonkurenční klima

Oxycom odpařovací chlazení zajišťuje stabilní klima pro plastikářský průmysl. Naše jedinečné dvoustupňové adiabatické chlazení zajišťuje nízkou vlhkost a brání kondenzaci na chlazených formách. Spolehněte se na optimální výrobní klima.

úspory energie ve srovnání s tradiční klimatizací.

leafCreated with Sketch.

Zajistíme vynikající klima

Zpracování plastů uvolňuje velké množství tepla, plynů, výparů a prachů. Tyto faktory mají negativní vliv na pohodlí a pohodu vašich zaměstnanců. Proto jsou chlazení a optimální ventilace zásadní. IntrCooll ochladí vaši továrnu čerstvým, filtrovaným venkovním vzduchem. Stabilní proud ventilace několikrát za hodinu zcela vymění vzduch uvnitř.

 

 

Jen to nejlepší pro vaše zaměstnance
IntrCooll přihání vzduch s nízkou teplotou a optimální relativní vlhkostí. Čerstvý, chladný vzduch vytváří pohodlí a pohodu pro vaše cenné zaměstnance. Příjemné pracovní klima vede ke zvýšené produktivitě a vyššímu výkonu.

 

 

Jedinečné dvoustupňové chlazení
IntrCooll využívá dvoustupňové nepřímé/přímé adiabatické chlazení. Tento přírodní chladicí proces ochlazuje čerstvý vzduch pomocí chladné recirkulační vody, bez odpařování vody. Ochlazený vzduch je dále ochlazován pomocí patentovaného ochlazovacího média Oxyvap®. Na rozdíl od jiných adiabatických chladicích systémů tak udržuje minimální úroveň vlhkosti a minimalizuje riziko kondenzace na chlazených formách.

 

 

Celoroční zisk
IntrCool poskytne vaší továrně perfektní klima i v zimě a na jaře. Modul pro rekuperaci tepla využívá vnitřní teplo k ohřevu čerstvého venkovního vzduchu.

IntrCooll je ideálním řešením pro všechny činnosti v plastikářském průmyslu:

  • Vstřikování plastů
  • Profilová extruze
  • Extruze fólií
  • Vakuové tvarování
  • Vyfukování plastů
  • Tvarování za tepla
  • Rotomolding
  • Pěnování
leafCreated with Sketch.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

IntrCool

Naše adiabatické chlazení je nejlepší přírodní a udržitelnou alternativou k mechanickému chlazení. IntrCooll vám ušetří až 90 % spotřeby energie. Zaručíme vám pohodlné a zdravé klima pro vás i vaše zaměstnance.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

Přečtěte si, co říkají zákazníci o našich výjimečných produktech.

126 000 m³/h čerstvého vzduchu pro zaměstnance společnosti Senoplast Klepsch & Co. GmbH

Pius Geisler, vedoucí výroby, Senoplast říká: „Zaměstnanci těží z pohodlného pracovního prostředí s příjemnými teplotami v létě i v zimě. Velké objemy čerstvého vzduchu snižují zápach plastů i v zimě. Chlazení v létě vytváří vysoce produktivní prostředí pro zaměstnance i stroje a pomáhá nám zvyšovat výrobní výkon.“

Přečtěte si více o tomto projektu

Zdravější a optimálnější pracovní klima pro Microtherm

Rik Swikker, zpracování plastů Microtherm uvádí: „Nyní, když je budova větraná 100% čerstvým vzduchem, se zaměstnanci cítí zdravější, je méně nemocenských a zápach frézovaného plastu je pryč.“

Přečtěte si více o tomto projektu

Významné úspory nákladů pro Kiefel Packaging

CEO Robin Roth tvrdí: „Instalace je pro nás velkým přínosem z hlediska zvýšení kvality pracovního prostředí v naší výrobní hale a je také velmi energeticky efektivní a udržitelná. S jednotkami IntrCooll ušetříme 87 % energie a CO2.“.

Přečtěte si více o tomto projektu