BVChlazeni.cz

leafCreated with Sketch.

Adiabatické chlazení pro vaše distribuční centrum

Dvoustupňové adiabatické chlazení IntrCooll pro pohodlné pracovní klima, čistý, filtrovaný vzduch a optimální regulaci teploty.

Přední volba pro skladování a logistiku

Vaše hala je nezbytnou součástí podniku, její produktivita je klíčová. Víme, co potřebujete.

Získejte pohodlí
IntrCooll vytváří optimální pracovní klima. Příjemná teplota výrazně zvyšuje pohodlí a produktivitu.

Zdraví a spokojenost
Optimální ventilace je klíčem ke zdravému pracovnímu prostředí v distribučních centrech. Náš systém chladí pomocí 100% čerstvého, filtrovaného venkovního vzduchu.

Regulace klimatu
Nižší vstupní teplota našeho unikátního dvoustupňového chladicího procesu vám zaručuje perfektní klima. IntrCooll je ideální pro práci farmaceutiky a potravinami (<25 °C).

leafCreated with Sketch.

Bezkonkurenční klima

Pro skladování a přípravu farmaceutických produktů a potravin je požadována teplota mezi 15 °C a 25 °C. Přirozené odpařovací chlazení IntrCooll vždy umožňuje dosažení požadované teploty, zatímco výrazně snižuje vaši uhlíkovou stopu.

úspory energie ve srovnání s tradiční klimatizací.

leafCreated with Sketch.

Dodáváme vynikající klima

V důsledku uvolňování tepla z robotů a dopravních systémů trpí často distribuční centra vysokými teplotami. Teplo ohrožuje kvalitu skladovaných produktů a pohodu vašich zaměstnanců. Chlazení a optimální ventilace jsou proto pro vaše podnikání zásadní. IntrCooll chladí vaši továrnu čerstvým, filtrovaným venkovním vzduchem. Stabilní proud ventilace několikrát za hodinu zcela obmění vzduch uvnitř.

 

Jen to nejlepší pro vaše zaměstnance
IntrCooll dodává vzduch s nízkou teplotou a optimální relativní vlhkostí. Čerstvý, chladný vzduch vytváří pohodlí a pohodu pro vaše cenné zaměstnance. Příjemné pracovní klima vede ke zvýšené produktivitě a vyššímu výkonu.

 

Jedinečné dvoustupňové chlazení
IntrCooll využívá dvoustupňové nepřímé/přímé adiabatické chlazení. Tento jedinečný přírodní chladicí proces ochlazuje čerstvý vzduch pomocí chladné recirkulační vody bez odpařování vody. Ochlazený vzduch je dále ochlazován pomocí patentovaného ochlazovácího média Oxyvap®. Na rozdíl od jiných adiabatických chladicích systémů zůstává v případě IntrCool vlhkost na nejnižší úrovni.

 

Celoroční zisk
Bezpečný vzduch poskytne vaší továrně perfektní klima, i v zimě a na jaře. Modul pro rekuperaci tepla využívá vnitřní teplo k ohřevu čerstvého venkovního vzduchu.

IntrCooll je ideálním řešením pro všechny činnosti v distribučních centrech:

  • Fulfillment
  • E-fulfillment
  • Skladování
  • Skladování a logistika
leafCreated with Sketch.

Klimatizace pro potravinářský průmysl

IntrCooll

IntrCooll Naše adiabatické chlazení je nejlepší přírodní a udržitelnou alternativou k mechanickému chlazení. IntrCooll vám ušetří až 90 % spotřeby energie. Zaručíme vám pohodlné a zdravé klima pro vás i vaše zaměstnance.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

Přečtěte si, co říkají zákazníci o našich výjimečných produktech.

Optimální teploty pro farmaceutické distribuční centrum MilliporeSigma

V MilliporeSigma v Kalifornii bylo nainstalováno dvanáct našich patentovaných dvoustupňových adiabatických chladicích jednotek! Toto řešení zajistí pohodlné a čisté pracovní prostředí pro jejich zaměstnance s pouhými 10 % obvyklé spotřeby energie ve srovnání s klasickým chladicím systémem.

Přečtěte si více o tomto projektu

Pohodlné a udržitelné pracovní klima pro Jumbo

IntrCooll zajišťuje stabilní teploty pro distribuční centrum Jumbo v Den Boschu. Samozřejmě jsme vyhověli jejich požadavku na provedení difuzorů AirOptimizers v charakteristické žluté barvě Jumbo a fungují perfektně!

Chlazení, ventilace a vytápění pro Kruidvat

V e-commerce distribučním centru Kruidvat v Ede jsme nainstalovali 6 jednotek IntrCooll. Jednotky IntrCooll jsou vybaveny moduly pro přírodní větrání s integrovanými výfukovými klapkami, a moduly pro rekuperaci tepla, aby bylo možné pohodlně větrat i během zimy.