BVChlazeni.cz

leafCreated with Sketch.

Adiabatické chlazení pro balírny

Zvolte dvoustupňové adiabatické chlazení pro pohodlné pracovní klima, nižší vlhkost a snížení prašnosti.

Nejlepší volba pro vaši továrnu

Továrna je jádrem vašeho podnikání a její produktivita je klíčova. Víme, co potřebujete.

Ta nejlepší volba pro vaši továrnu
Továrna je jádrem vašeho podnikání a její produktivita je klíčova. Víme, co potřebujete.

Získejte pohodlí
IntrCooll vytváří vyvážené pracovní klima. Příjemná teplota výrazně zvyšuje pohodlí a produktivitu.

Zdraví a spokojenost
Optimální ventilace je klíčem k zdravému pracovnímu prostředí i v potravinářském průmyslu. Náš systém chladí pomocí 100% čerstvého, filtrovaného venkovního vzduchu.

leafCreated with Sketch.

Klima pro úspěch

Rakouská společnost WIHO, která se zabývá obráběním kovů, hledala ekonomické řešení pro chlazení svých výrobních hal. Systém IntrCooll zajišťuje pohodlným chlazením optimální pracovní prostředí na výrobní ploše. 

Maximální tolerance odchylky teplot o 2 °C zaručuje stále prostředí pro vaše stroje. Podívejte se na referenční video o zkušenostech společnosti WIHO s IntrCooll.

úspory energie ve srovnání s tradiční klimatizací.

leafCreated with Sketch.

Dodáváme vynikající klima

Tepelná zátěž a prašnost jsou ve výrobní hale často vysoké. Tyto faktory mají negativní vliv na pohodlí a pohodu vašich zaměstnanců. I stroje mohou být těmito faktory ovlivněny. Proto jsou chlazení a optimální ventilace pro vaše podnikání zásadní. IntrCooll chladí vaši výrobní halu čerstvým, filtrovaným venkovním vzduchem. Stabilní proud ventilace několikrát za hodinu zcela obmění vzduch uvnitř.

 

Jen to nejlepší pro vaše zaměstnance


IntrCooll přihání vzduch s nízkou teplotou a optimální relativní vlhkostí. Čerstvý, chladný vzduch vytváří pohodlí a pohodu pro vaše cenné zaměstnance. Příjemné pracovní klima vede ke zvýšené produktivitě a vyššímu výkonu.

 

Jedinečné dvoustupňové chlazení
IntrCooll využívá dvoustupňové nepřímé/přímé adiabatické chlazení. Tento jedinečný přírodní chladicí proces ochlazuje čerstvý vzduch pomocí chladné recirkulační vody bez odpařování vody. Ochlazený vzduch je dále ochlazován pomocí patentovaného ochlazovácího média Oxyvap®. Na rozdíl od jiných adiabatických chladicích systémů zůstává v případě IntrCool vlhkost na nejnižší úrovni.

 

Celoroční zisk
Bezpečný vzduch poskytne vaší továrně perfektní klima, i v zimě a na jaře. Modul pro rekuperaci tepla využívá vnitřní teplo k ohřevu čerstvého venkovního vzduchu.

IntrCooll je ideálním řešením pro všechny balírny:

  • Plastové obaly
  • Kartonové obaly
  • Hliníkové obaly
  • Pěnové obaly
  • Flexibilní obaly (laminace)
leafCreated with Sketch.

Klimatizace pro potravinářský průmysl

IntrCooll

IntrCooll Naše adiabatické chlazení je nejlepší přírodní a udržitelnou alternativou k mechanickému chlazení. IntrCooll vám ušetří až 90 % spotřeby energie. Zaručíme vám pohodlné a zdravé klima pro vás i vaše zaměstnance.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

Co říkají zákazníci o našich výjimečných produktech.

Čerstvý a chladný vzduch pro zaměstnance společnosti Plastic Legno

Ing. Roberto Andriollo, Plastic Legno uvádí: „Po instalaci jsem mohl ověřit výkon systému, který se ukázal jako nadstandardní. Tento systém zajišťuje vysokou energetickou účinnost, nízké provozní náklady a v neposlední řadě nevídaný respekt k životnímu prostředí v oblasti chlazení.“

Přečtěte si více o tomto projektu

Chlazení prostor, míst a procesů v průmyslových pekárnách

Ve společnosti Sinnack Backspezialitäten Německo si pořídili udržitelné, snadno instalovatelné a nákladově efektivní jednotky IntrCooll. Jednotky zajišťují optimální chlazení ve oblasti výroby, zejména v létě.

Přečtěte si více o tomto projektu

Adiabatické chlazení v Namibii

Jednotky IntrCooll zajišťují grapefruitové farmě konstantní teplotu. Venkovní teploty až 40 °C mohou vážně ovlivnit kvalitu čerstvě sklizených grapefruitů, které je třeba skladovat při maximální teplotě 20 °C. Jednotky IntrCooll zajišťují v této polopouštní oblasti Jižní Afriky ideální klimatické podmínky pro lidi i produkty.