BVChlazeni.cz

leafCreated with Sketch.

Dvoustupňové adiabatické chlazení pro potravinářský průmysl

Zvolte dvoustupňové adiabatické chlazení pro pohodlné pracovní klima, čistý, filtrovaný vzduch a optimální hygienu.

Nejlepší volba pro vaši továrnu

Továrna je jádrem vašeho podnikání a její produktivita je klíčova. Víme, co potřebujete.

Získejte pohodlí
IntrCooll vytváří vyvážené pracovní klima. Příjemná teplota výrazně zvyšuje pohodlí a produktivitu.

Zdraví a spokojenost
Optimální ventilace je klíčem k zdravému pracovnímu prostředí i v potravinářském průmyslu. Náš systém chladí pomocí 100% čerstvého, filtrovaného venkovního vzduchu.

Maximální hygiena

IntrCooll zajistí vaší továrně hygienické prostředí. Náš adiabatický chladicí systém je vybaven certifikovaným zvlhčovačem, podle normy VDI 602, s ionty stříbra.

leafCreated with Sketch.

Klimatizace pro potravinářský průmysl

Holandská průmyslová pekárna Bakkerij Holland hledala ekonomické řešení pro chlazení a ventilaci své výrobní haly  čerstvým filtrovaným vzduchem po celý rok. Díky implementování systému IntrCooll 4 Season, vybaveného lampami pro dezinfekci vody pomocí UV-C záření, poskytuje pekárna svým zaměstnancům pohodlné pracovní prostředí a zajišťuje maximální hygienické podmínky pro své produkty. Podívejte se na referenční video o zkušenostech Bakkerij Holland s IntrCooll.

leafCreated with Sketch.

Důraz na hygienu

Hygiena je v pekárnách tou nejvyšší prioritou, od přípravy těsta až po balení chleba. IntrCooll zajistí maximální hygienu pro vaše pracovní prostředí a výrobní procesy. Náš adiabatický chladicí systém je vybaven certifikovaným zvlhčovačem, podle normy VDI 6022, se ionty stříbra. Kromě toho může být IntrCooll dovybaven systémem pro ionizaci nebo UV-C systémem pro dezinfekci vody. 

úspory energie ve srovnání s tradiční klimatizací

leafCreated with Sketch.

Zajišťujeme vynikající klima

Vnitřní tepelná zátěž je ve výrobních halách často velmi vysoká. Tyto horké podmínky mají negativní vliv na pohodlí a pohodu vašich zaměstnanců. Proto jsou chlazení a optimální ventilace zásadní. IntrCooll ochladí vaši továrnu čerstvým, filtrovaným venkovním vzduchem. Pravidelná ventilace stabilním proudem několikrát za hodinu zcela osvěží vzduch uvnitř.

 

Pro vaše zaměstnance jen to nejlepší

IntrCooll přihání vzduch s nízkou teplotou a optimální relativní vlhkostí. Čerstvý, chladný vzduch vytváří pohodlí a pohodu pro vaše cenné zaměstnance. Příjemné pracovní klima vede ke zvýšené produktivitě a vyššímu výkonu.

 

Jedinečné dvoustupňové chlazení
IntrCooll využívá dvoustupňové nepřímé/přímé adiabatické chlazení. Tento jedinečný přírodní chladicí proces ochlazuje čerstvý vzduch pomocí chladné recirkulační vody bez odpařování vody. Ochlazený vzduch je dále ochlazován pomocí patentovaného ochlazovácího média Oxyvap®. Na rozdíl od jiných adiabatických chladicích systémů zůstává v případě IntrCool vlhkost na nejnižší úrovni.

 

Celoroční zisk
Bezpečný vzduch poskytne vaší továrně perfektní klima, i v zimě a na jaře. Modul pro rekuperaci tepla využívá vnitřní teplo k ohřevu čerstvého venkovního vzduchu.

 

IntrCooll je ideálním řešením pro všechny činnosti v potravinářském průmyslu:

  • Mléčný průmysl
  • Zpracování masa a ryb
  • Příprava hotových jídel
  • Nápojový průmysl
  • Pivovary
  • Pekárny
  • Cukrárny
  • Čokoládovny
  • Obecné potravinářství
leafCreated with Sketch.

Klimatizace pro potravinářský průmysl

IntrCooll

Naše adiabatické chlazení je nejlepší přírodní a udržitelnou alternativou k mechanickému chlazení. IntrCooll vám ušetří až 90 % spotřeby energie. Zaručíme vám pohodlné a zdravé klima pro vás i vaše zaměstnance.

Průmyslové chlazení, topení a ventilace, vše v jedné jednotce

Přečtěte si, co říkají zákazníci o našich výjimečných produktech.

Chlazení prostor, míst a procesů v průmyslových pekárnách

Ve společnosti Sinnack Backspezialitäten v Německu nainstalovali udržitelné, snadno instalovatelné a nákladově efektivní jednotky IntrCooll. Jednotky zajišťují optimální chlazení ve výrobě a to zejména v létě.

Přečtěte si více o tomto projektu

Jednotky IntrCooll zajišťují pekárně Bakkerij Holland konstantní teplotu

Holandská průmyslová pekárna Bakkerij Holland hledala udržitelné řešení pro chlazení a ventilaci své výrobní haly čerstvým filtrovaným vzduchem po celý rok. Optimální hygiena byla prioritou č. 1.

Přečtěte si více o tomto projektu

Zvýšení chladicích kapacit pro AHU u Sinnack Snack

Ve společnosti Sinnack Snack používají 8 jednotek IntrCooll k předchlazování venkovního přívodu vzduchu do AHU. Zvýšená chladicí kapacita výrazně snižuje spotřebu energie a zajišťuje stabilitu výrobních procesů po celý rok.

Podívejte se na referenční video